Termeni și condiții de utilizare

Politica de confidentialitate

casadecomenziacasa.ro inregistreaza datele dvs. cu caracter personal numai in scopul actului comercial si pentru identificarea clientului.

Aceste date sunt securizate si nu vor fi utilizate in companii publicitare exceptand newsletter-ul nostru daca v-ati exprimat dorinta de a-l primi. Datele nu vor fi cedate catre terti sau utilizate in alte scopuri decat cel de mai sus. Aveti dreptul de a consulta in orice moment datele stocate in site, lucru accesibil in sectiunea dedicata din cont.

In plus, accesati sectiunile Politica GDPR si Politica utilizarii cookie pentru a intelege corect notiunile si modul in care acest site functioneaza.

Preturi

Preturile afisate in acest site sunt exprimate in lei si contin TVA. Pe factura vor fi exprimate in mod distinct atat baza de calcul cat si TVA aferent. Pentru livrare, tarifele vor fi afisate in cosul de cumparaturi, la procesarea comenzii.

Tarifele de livrare difera in functie de dimensiunile si greutatea coletului precum si in functie de curier si adresa de livrare.

Comanda

Prin intermediul platformei casadecomenziacasa.ro puteti comanda produsele puse la dispozitie din categoriile puse la dispozitie in cadrul site-ului.

Aceste produse pot uneori suferi modificari (ambalaj, culoare ambalaj, etc.) fara a implica obligativitatea comerciantului la o notificare prealabila. Incercam sa actualizam permanent baza noastra de date cu toate detaliile. Pentru o buna comunicare va rugam sa ne contactati la efectuarea unei comenzi sau sa solicitati informatii suplimentarea la plasarea unei comenzi.

Produsele comandate vor fi pregatite de livrare si expediate in cel mai scurt timp. Eventualele intarzieri datorate comerciantului vor fi notificate. Comerciantul nu raspunde de intarzierile din culpa curierului sau din culpa tertilor.

Plata

Produsele comandate prin intermediul site-ului vor fi platite prin metodele de plata puse la dispozitie. In cazul platii ramburs la curier, va rugam specificati atat posibilitatea verificarii produselor la receptie cat si eventualele probleme aparute.

Pentru plata prin banca (transfer bancar, ordin de plata), produsele vor fi pregatite de livrare si vor fi predate curierului dupa confirmarea platii.

Curierat

Produsele livrate prin curier vor fi predate acestuia in stare perfecta, ambalate corespunzator. Daca produsele prezinta deteriorari sau defecte aparute ca rezultat al transportului, adresati-va curierului.

Politica de retur

Va rugam sa cititi cu atentie Politica noastra de Retur detaliata mai jos. Pentru produsele neconforme sau pentru schimbarea produsului comandat, contactati cu prioritate

Serviciul Clienti +40 786 369 300

sau pe email

comenzi@casadecomenziacasa.ro

pentru a va ajuta in acest demers. In masura in care sunteti consumator in intelesul legii, beneficiati de o perioada de 14 zile pentru a se retrage din Contract, fara a fi nevoit sa justificati decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decât cele prevazute de lege.

Pentru evitarea oricarui dubiu, persoanele juridice nu beneficiaza de dreptul de retragere din Contract. Inainte de expirarea perioadei de retragere de 14 zile, ne puteti informa cu privire la decizia dumneavoastra de retragere din contract prin email sau telefonic.

In cazul retragerii din Contract, dumneavoastra aveti obligatia de a ne restitui Bunurile in legatura cu care v-ati exercitat acest drept in decurs de cel mult 14 zile de la data la care ne-ati comunicat decizia dumneavoastra de retragere din Contract, iar noi avem obligatia de a va restitui sumele achitate pentru respectivele bunuri, in termen de cel mult 14 zile de la primirea Bunurilor, folosind aceleasi modalitati de plata ca si cele folosite de dumneavoastra pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care sunteti de acord cu o alta modalitate de plata.

Sumele achitate pentru respectivele bunuri vor fi restituite (i) pentru comenzile achitate cu card bancar, prin restituire in contul din care a fost efectuata plata, iar (ii) pentru comenzile achitate cu ramburs, prin virament bancar in contul indicat de catre dumneavoastra. Fara a aduce atingere celor de mai sus, nu suntem obligati sa rambursam costurile legate de returnarea bunurilor.

Bunurile trebuie sa fie returnate curate, sigilate, impreuna cu toate componentele, in ambalajul original. Datorita naturii produselor comercializate de compania noastra, nu putem accepta retur pentru produse desigilate, testate, etc.

Echipa ALL 4 YOU MARKET